Επιστροφές/Αλλαγές

ΕΛΛΑΔΑ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή κάποιου προϊόντος που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.deluxjewels.gr, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 3 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελία σας.

Εάν παρέλθει το χρονικό διάστημα των 3 ημερών, δυστυχώς δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με αλλαγή, για οποιονδήποτε λόγο.

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αλλαγή, θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Μόλις ολοκληρωθεί ο ποιοτικός έλεγχος και διαπιστωθεί πως δεν υπάρχουν φθορές, τότε θα γίνει και η αποστολή των νέων προιόντων. Φυσικά, σε περίπτωση που διαπιστωθεί από τον ποιοτικό έλεγχο πως το προιόν έχει χρησιμοποιηθεί, αυτομάτως ακυρώνεται η δυνατότητα αλλαγής.

Η αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί με οποιοδήποτε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αγορά του προϊόντος.

Για να προχωρήσετε στη διαδικασία της αλλαγής, θα πρέπει να έρθετε πρώτα σε επικοινωνία μαζί μας, είτε καλώντας στο 6978814758, είτε στέλνοντας email στο info@deluxjewels.gr

Εφόσον έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας και συμφωνηθεί η αλλαγή, γίνεται η αποστολή του νέου προϊόντος και κατά την παραλαβή του, δίνετε στον courier το δέμα με το προϊόν της αλλαγής (αλλαγή χέρι με χέρι).

Σε αυτή την περίπτωση, το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 5€ και επιβαρύνει εσάς, ενώ σε περίπτωση που επιλέξετε ένα προιόν μεγαλύτερης αξίας, συνυπολογίστε και το ποσό της διαφοράς στην τιμή μεταξύ των προϊόντων που θα γίνει η αλλαγή.

Μέχρι την στιγμή που το προϊόν θα φτάσει σε εμάς, βρίσκεται υπό την δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του, ώστε να αποφευχθούν τυχόν ζημιές και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για λόγους υγιεινής ΔΕΝ μπορείτε να επιστρέψετε σκουλαρίκια.

Σε εκπτωτικά προιόντα ΔΕΝ γίνονται αλλαγές ή επιστροφές.

Επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται.

Στη δυσάρεστη περίπτωση που το προϊόν που αγοράσατε φτάσει σε εσάς με φθορές, παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα εντός της ίδιας ημέρας. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης δικαιούται αλλαγή, με τα έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν εμάς, ενώ σε περίπτωση που το προιόν βρίσκεται out of stock, ο πελάτης δικαιούται αποζημίωση.

 

ΚΥΠΡΟΣ

Για παραγγελίες με χώρα προορισμού την Κύπρο, ισχύει το πλαίσιο των 48 ωρών, μέσα στο οποίο θα πρέπει να έχετε έρθει σε προσωπική επικοινωνία μαζί μας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διαδικασία οποιασδήποτε αλλαγής!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
This is default text for notification bar